BUDGET VPS

HN-SSD I
Веќе од
$5.58 USD Месечно $10.00 Конфигурирање на провизија

2 vCPU Cores
4 GB RAM
300 GB SSD
100 Mbit/s Port unmetered

HN-SSD II
Веќе од
$7.02 USD Месечно $10.00 Конфигурирање на провизија

4 vCPU Cores
8 GB RAM
200 GB SSD
200 Mbit/s Port
Unmetered

HN-SSD III
Веќе од
$7.29 USD Месечно

1 vCore
2 GB
40 GB SSD NVMe
250 Mbps
unmetered